Karabük'te, tamir edilen park halindeki özel Halk Otobüsü, henüz belirlenemeyen bir sebeple hareket ederek, 2 otomobile çarptı, ardından bir eve çarparak durabildiği kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

otobüs kazası

Halk otobüsü kazası Yaylacık Mahallesi, Hacı Alay Caddesinde meydana geldi. Dün akşam saatlerinde bozulduğu için caddede park halinde olan 78 AD 700 plakalı Özel Halk Otobüsü, bugün tamir edildiği sırada henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı hareket etti.

Yol kenarında park halindeki 2 otomobile çarpan otobüs daha sonra Hüsamettin Yalçın’a ait 2 katlı evin üst katına çarparak durabildi.

Şans eseri ölen yada yaralananın olmadığı kazada araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Halk otobüsünün oluşturduğu kazadan sonra evi ve otomobili zarar gören Hüsamettin Yalçın, gürültüyü duyarak dışarıya çıktığını belirtti.

Talihsiz kazazede Hüsamettin Yalçın "Otobüsü görünce şok oldum. Evimin ve otomobilimin hali perişan olmuş. Yapacak bir şey yok. Allah başka keder vermesin. Otobüsün içerisinde şoför yoktu. Şoförler koşarak geliyordu. Otobüs dün akşamdan oradaydı.’’ dedi.

 



OCAK AYINDA DA DUVARDA ASILI KALMIŞTI

Kaza yapan Özel Halk Otobüsü geçtiğimiz Ocak ayında aynı cadde üzerinde bir otomobille çarpıştıktan sonra kontrolden çıkarak kaldırım üzerindeki demir korkuluklara çarpıp kaldırımda asılı kalmıştı.

Evin bahçesine kaldırım sayesinde düşmeyen otobüsteki yolcular arka kapıdan çıkarak kurtulmuştu.

Editör: Haber Merkezi