Son dönemde Karabük'te yoğun olarak meydana geldiği ifade edilen otomobil hırsızlığına bir yenisi daha eklendi. Son olarak Karabük’te bir vatandaşın evinin önüne park ettiği araç, gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı. Otomobilin şehir dışına çıkarıldığı düşünülüyor.

Ev, işyeri, bisiklet ve motosiklet derken, Karabük’te otomobil hırsızlığının bir hayli arttığı ifade ediliyor. Son dönemde otomobil hırsızlığı karşısında mağdur olan çok sayıda vatandaş, konuyla ilgili tepkilerini dile getirerek denetimlerin sıklaştırılmasını talep ediyor.

AKŞAM PARK ETTİĞİ ARACINI SABAH BULAMADI

Edinilen bilgiye göre son olarak yaşanan otomobil hırsızlığı olayı dün gece meydana geldi. Mustafa Demirci isimli vatandaş, akşam saat 22:30 sıralarında 78 BE 139 plakalı otomobili ile Yeşil Mahalle Preveze caddesindeki evine geldi. Gece geç saatlere kadar ayakta olan Demirci, son olarak gece yarısı 02:00 sıralarında otomobilinin evin önünde olduğunu gördü.



Sabah 07:30’da işe gitmek üzere evinden çıkan Mustafa Demirci, aracının yerinde olmadığını görünce şok oldu. Yaklaşık 12 bin TL değerindeki aracının çalındığını anlayan Mustafa Demirci, durumu hemen polise bildirdi. Emniyet ekipleri oto hırsızlığı olayıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

“HİÇ Mİ İNSANLIK YOK SİZDE?”

Öte yandan, otomobili çalınan Mustafa Demirci “Hiç mi insanlık yok sizde. Aşımdan, dişimden arttırarak aldım ben bu aracı” diyerek tepki gösterdi.