24. ve 25. Dönem AK Parti Karabük Milletvekiliği yapan Osman Kahveci, Milletvekiliği görevinden sonra KARDEMİR A.Ş'de bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde uzun süre bulundu.

Bir süre KARDEMİR A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliği görevine ara veren Kahveci, hakim hissedar ailelerin isteği ile tekrar aynı konumuna geri geldi.

Şimdi Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin son günlerde gündeme getirdiği KARDEMIR'deki Skal cüruf kırma ve eleme tesislerinin oluşturduğu hava ve çevre kirliliğinden en çok nasibini alan Karabük Köyü Mahallesi sakinleri Osman Kahveci'yi göreve davet ediyorlar.

Karabük Köyü Mahallesi sakinleri Kahveci'nin iki dönem Milletvekiliğini hatırlatarak " Karabük Köyü Mahallesi olarak son yıllarda skal cüruf kırma ve eleme tesislerinin oluşturduğu hava ve çevre kirliliğinden en çok etkilenen konumuz. Sayın Kahveci Milletvekilliği döneminde bize bir faydası dokunmadı, bari KARDEMİR Yönetiminde iken bizi bu kırmızı zehirden kurtarsın." Diyerek serzenişlerini dile getiriyorlar.

Öte yandan KARDEMİR cüruf kırma ve eleme yapan skal tesisinin her tarafı kapalı olmadığından meydana getirdiği kirlilik ile ilgili Belediye Başkanı Rafet Vergili Karabük ve ülke gündeminde haberlere konu olmaya başladı.

 

Editör: Haber Merkezi