KARABÜKLÜ SİYASETÇİ OSMAN KAHVECİ NEREDE?



24. ve 25. dönemde Ak Parti Milletvekili olarak TBMM de Karabük'ü temsil eden eski milletvekili ve Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kahveci henüz referandum kampanyası kapsamında sahalarda görülmedi.
16 Nisan Pazar günü halkın önüne gelecek sandık ile 18 maddelik anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kampanyasının sona ermesine ve vatandaşın sandığa gitmesine 6 gün kala eski milletvekili Osman Kahvecinin referandum calışmalarında hiç görünmeyişi dikkatlerden kaçmadı.

Yaklaşık 40 gündür devam eden referandum kampanyası süresince Ak Parti Karabük teşkilatlarının tamamı sahada çalışmalar yürütürken, kampanya sürecinin bitimine çok az bir süre kalmasına rağmen 24. ve 25. dönemlerde Ak Parti Karabük milletvekili olan Kahveci'nin çalışmaların hiçbir sürecinde yer almaması Ak Parti tabanını rahatsız etti.

Partililerin "Osman Kahveci'yi ne bir mahalle toplantısında, ne esnaf ve köy ziyaretinde ne de parti binamızda henüz göremedik. Bu durum partilileri rahatsız ediyor." şeklinde tepki gösterdikleri gelen bilgiler arasında.

2 dönem Ak Parti Milletvekilliği yapmış olan Kahveci'nin nerede olduğu ve kampanya sürecinde neden yer almadığı merak konusu.
Editör: Haber Merkezi