KARDEMİR KARABÜKSPOR KULÜP BAŞKANI FERİDUN TANKUT DAR BÜTÇE İLE TRANSFER DÖNEMİ İÇİNDEYKEN 450 BİN TL’LİK LÜKS MAKAM ARACI ALDI

KARABÜKSPOR’UN SÜPERLİG’E HAZIRLANMASINDA YAPILACAK OLAN TRANSFERLERDE HER KURUŞA İHTİYAÇ VARKEN ALINAN LÜKS JİP TARAFTARLARI KIZDIRDI

ŞOK

Kardemir Karabükspor bir yıl aradan sonra Süperlig’e merhaba derken, transferlere de ağırlık vermeye başladı.

Kulüp Başkanı Feridun Tankut oldukça kısıtlı bir bütçe ile transferlerini yaparak Süperlig’e hazırlanacaklarını her defasında dile getirirken, kendine 450 Bin TL’lik Volvo marka lüks bir jipi makam aracı olarak alması herkesi şaşırttı.

Sessiz sedasız kulübe alınan lüks jipi gören Karabükspor taraftarları “Başkan Tankut, ‘kısıtlı bütçe ile transfer yapacağız’ derken ve her bir liraya ihtiyacımız varken yarım milyona makam aracı almasına bir anlam veremiyoruz. Süper Lig’e hazırlanmamız için transferlerle neredeyse yeni bir takım kurulacağını hepimiz biliyoruz.” Diyerek, tepki gösterdiler.

İçinde bulunduğumuz transferler döneminde doğru düzgün transfer yapmayıp başarısızlıkla sonuçlanan bir sürece girerse, Kulüp Başkanı Feridun Tankut’un hiçbir bahane uydurmaması gerektiğini de belirten taraftarlar, Tankut’u sağduyuya davet ettiler.
Editör: Haber Merkezi