SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ TARHANA İKRAMI

KAFETERYA İŞLETMECİSİNDEN GECE YARISI ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ TARHANA İKRAMI



ÇORBA İKRAMI

Karabük’te üniversite öğrencilerinin yoğun bulunduğu 100. Yıl Mahallesi'nde kafeterya işletmeciliği yapan Nevzat Kazangirler, sınav döneminde olan öğrencilere ücretsiz çorba dağıttı.

Karabük Üniversitesi'nde sınavlara hazırlanan öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte 3 tencere ev yapımı tarhana ikramı yapıldı.

oldcirtyOldCtiy işletme sahibi Nevzat Kazangirler, öğrencilerin sınav haftasında çok stresli ve yoğun olduklarından kendilerine bakamadığını söyleyerek, “Öğrencilerimizin yorgunluklarına bir nebze de olsa yardımcı olalım dedik. Biz de çorbada tutumuz olsun diyerek, çorba dağıtalım dedik. Sıcak mis gibi anne eli değmiş gibi ev yapımı tarhana çorbası ikram ediyoruz. Hem anne hem memleket özlemi hem de çocuklarımıza destek olsun diyerek böyle fikirle yola çıktık. Gece yarısı olması nedeniyle hem ikinci öğretimden çıkan öğrenciler, hem de gece yarısı olduğundan yemek yiyecekleri bir yer olmadığından bu saati seçtik” dedi.

Üniversite öğrencisi Bektaş Mantar ise, “Yoğun geçen vize haftamızda bizi tek düşünen Nevzat ağabeyimiz oldu. Gecenin saatlerinde ücretsiz sıcak bir çorba öğrenciye velinimettir. Öğrenci olunca ücretsiz olunca ayrı bir avantaj” dedi.

Bir başka öğrenci ise uygulamanın öğrenciler açısından güzel bir uygulama olduğunu söyleyerek uygulamanın devamının gelmesi dileğinde bulunarak teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi