AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Güneş mesajında;

"Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın Başkomutanlığındaki ordularımızla kazandığımız, Kurtuluş Savaşımızın en büyük zaferinin 97'inci yıl dönümündeyiz. Bu zafer, tarihten silinmek istenen bir milletin, adeta küllerinden yeniden doğuşunun, uçurumun kenarından dönerek kendisine yeni bir yol çizişinin ifadesidir.

1071'deki Malazgirt Zaferi, 1075'te Selçuklu Devleti'nin kuruluşu, Anadolu topraklarının kendimize vatan kılınmasının başlangıcı olmuştur. Bu başlangıçla beraber, yüzyıllardır her fırsatta ülkemize karşı tavır alan mihraklar aziz milletimizin birliği, beraberliği ve fedarkarlığı karşısında hevesleri kursaklarında kalarak geri çekilmişlerdir. Bundan sonrası için de ihtiyacımız olan tek şey 30 Ağustos ruhuyla, birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı güçlendirmek, iç ve dış tüm düşmanların karşısına tek vücut olarak çıkmaktır. Bu birlikteliğin bugün yaşadığımız tehditleri dün olduğu gibi bugün de bertaraf edeceği muhakkaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın birliği ve dirliği için canını hiçe sayan tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi bir kez daha minnetle, rahmetle yâd ediyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum." ifadelerine yer verdi.
Editör: Haber Merkezi