Nisan Ayı Muhtarlar toplantısı Karabük Valisi Kemal Çeber başkanlığında, mahalle ve köy muhtarlarının katılımı ile Öğretmenevinde yapıldı.

Toplantıya Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Cihan Ulukaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile muhtarlar katıldı.

Toplantıda ilk olarak Vali Kemal Çeber açılış konuşması yaptı. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin toplantıda yaptığı konuşmasında ise; “Son 2-3 yıldan bu yana Karabük’te hiçbir siyasi düşünce olmadan, çok uyumlu bir çalışma yakalandı. Mehmet Ali Şahin Bey’inde Karabük’e katkıları olmaya başladı.

Bu yüzden sizin huzurunuzda kendisine teşekkür ederim. Bundan sonraki dönemlerde de köylerimize, mahallelerimize çok iyi hizmetler yapılacağına inanıyorum. Sayın Valim, köylerimizde, mahallelerimizde bizim. Biz mahallelerimiz için zaman zaman sizden nasıl destek istiyorsak, köyler ile ilgili bizim yapabileceğimiz bir şey var ise bizde elimizden geleni yapmaya hazırız” diyerek birlikte eksikliklerin tamamlanmasına gayret edeceklerini belirtti.

Yapılan konuşmalarının ardından köy ve mahalle muhtarlarına söz verildi. İlgili daire amirleri muhtarların sorularını cevaplandırdı ve taleplerini dinledi. Dilek ve temenniler ile çeşitli konuların görüşülmesinden sonra muhtarlar toplantısı sona erdi. 

 

Editör: Haber Merkezi