KARDEMİR D.Ç KARABÜKSPOR BAŞKANI NEVZAT ŞAHİN "DİĞER KULÜPLERDE PEŞİNATLARINI ALAMAYAN OYUNCULAR VAR. SİVASSPOR MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ. BÜTÜN TARAFTARLARIMIZI PAZAR GÜNÜ STADA BEKLİYORUZ. MAÇ KAZANIRSANIZ, PARA KAZANIYORSUNUZ"

 

taraftar-krbspor

Kardemir D.Ç. Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Sivasspor maçının kendileri için önemli olduğunu belirterek, taraftarlara çağrıda bulundu.

Kardemir D.Ç. Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, bir haftada üç maç yapacaklarını belirterek, kupada tur atlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Önemli bir sinerji oluşturduklarını kaydeden Şahin, “Pazartesi’nden beri takım yollarda, şuanda Eskişahir’de bir haftada üç maç oynayacağız. Bir başarı var, her zaman söylüyorum bu başarılar bir maçlık olmamalı devamlılık çok nemli. Bu takımda bu kapasite var, biz bu takıma güveniyoruz. Taraftarlarımızda bizleri yalnız bırakmıyor. Burada bu takımın oluşmasında teknik heyetinde çok büyük sinerjisi var, tabii ki lig uzun bir maraton beraberlik, yenilgi, galibiyetler olacaktır, sonuçta ipi göğüslemek çok önemli. Güzel bir sinerji oluşturduk. İnşallah bu devam eder. Salı günü Eskişehirspor ile kupa maçı oynayacağız, çok önemli bir maç. Tur atladığımız taktirde guruplara kalacağız. İnşallah takımımız bu güce hem kadro olarak hem de fizik olarak hazır olur. Allah sakatlık vermediği sürece yolumuza devam edeceğiz” dedi.

"LİGDE HERKES HERKESİ YENEBİLİYOR"
Uğur ve Tomiç’in sakatlığının olduğunu kaydeden Şahin, “Hocamız takımı ikiye ayırdı, kupa maçında 29 kişilik kadroyla gittik. Cumartesi günü gece uçağıyla İstanbul’a döndüler kupa maçı oynayacaklar Eskişehir’e geçti. Ahmet İlhan’ın sakatlığı vardı önemli bir şeyi olmadığı görüldü, Uğur’un sakatlığı var, Tomiç’in sakatlığı var, eli şişmişti Gaziantepspor maçında oynayamamıştı. Yoğun maç tempomuz var Sivasspor maçı da bizim için çok önemli. Eskişehir’de 1-0 öne geçmemize rağmen daha sonra sıkıntılı pozisyonlar yaşadık, 5-2 yenildik. Geçe sene yenmiştik onları. Eskişehirspor güçlü bir takım. Ligde oynayan takımlar iyi herkes herkesi yenebiliyor. İki maç kazandığımız zaman üst kademeye, yenildiğiniz zaman alt tarafa düşebiliyorsunuz. Bu sistemde paraya göre galibiyete puana göre para sistemi var. Galip geliyorsanız bir para kazanıyorsunuz. Buna göre sistem kurulmuş. Bütün takımlar küme düşmemek için elinden geleni yapıyorlar” diye konuştu.

"BU KULÜPTE KİMSENİN ALACAĞI KALMAZ"
Karabükspor kulübünde kimsenin alacağının kalmayacağını belirten Şahin şunları söyledi:

“Sezon başında bu sıkışlık transferlerden kaynaklandı. Başarıya dayalı bir sistem var. Maç kazanıyorsanız para kazanıyorsunuz. Takım kazanıyor sistemden dolayı bizde para kazanıyoruz. Transferler yapılırken, sporcular paralarının yüzde 30 ya da 50’sini peşin alıyorlar. Maç kazanamadığımız zaman para kazanamıyorsunuz. Böyle bir sıkıntı var. Geçen seneden devre arasında oyuncu gönderdik ve oyuncu aldık, yatırım yaptık. Bunu yaparken de orada bütçe aşımı söz konusuydu oda devam ediyor. Bunlar üst üste geldiğinde sıkıntı olarak görünüyor. Ama şuanda Galatasaray primi ve Gaziantep maçı primi var. Bu hafta sonu birini yatıracağız. Bunları ödemeye gayret edeceğiz. Diğer kulüplerde peşinatlarını alamayan oyuncular var. Shelton’ın ayağında bir sıkıntı vardı. İnşallah yarın hoca yer verecektir. Hafta sonu da hoca isterse oynatabilir.”


Taraftarlara da çağrıda bulunan Şahin, “Pazar günün oynayacağımız Sivasspor maçı bizim için çok önemli bilet fiyatları 5 TL, gelsinler takımlarını 90 dakika desteklesinler. 12. adama her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Ütün taraftarlarımızı stada davet ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi