Eski Belediye Başkan Yardımcısı, iş adamı Sedat Namal, AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu bugün AK Parti Karabük İl Teşkilatı'nda gerçekleştirdi.

Konuşmasını kalabalık bir toplulukla yapan Namal, şu ifadelere yer verdi;

"Şimdiye kadar siyaset hayatımda çeşitli görevler yaptım. Ama en büyük hizmetlerden birini Karabük Belediye Başkan Yardımcısıyken yaptığıma inanıyorum.

Belki Sedat Namal o zamana kadar tanınmıyordu ama göreve geldiğim tarihten itibaren, belediyenin açık olduğu süreçte kapımız ve gönlümüz Karabük halkına hep açık oldu. Yapılan hizmetlerin kişi tarafından anlatılması hoş olmaz, anlatılmaz tabii ama en hayırlı hizmeti de biliyorsunuz 50 yıldır istasyonda bulunan bar ve pavyonların kapatılması noktasında yaptık. Buranın duası da benim her zaman önüme çıkmıştır ve bu duadan da sebeplenmişimdir. 

Sayın İl Başkanımızın söylediklerine, teveccühüne teşekkür ediyorum. Elimizden geldiği kadar partimize güç katmaya çalışıyoruz. Ama 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili ailemden, eş ve dostlarımda hatta bazı aday adayı arkadaşlarımdan da özür diliyorum çünkü onlar bize değer verip sordular, danıştılar. Müracaatım normal yasal sürede olmadı.  Biliyorsunuz normal şartlarda ayın 12'sinde sondu.  Biz müracaatımızı yapmadık. Bugün son gün.

Partimize katkı vermek adına, şimdiye kadar çağırdığımız her yere gelen, bizim için emek sarf eden, bize değer verip oylarıyla, gönülleriyle katkıda bulunan eş ve dostlarımızın, teşkilatımızın istekleri, ricaları hatta ihtiyaç duydukları noktada biz bu teklifi geri çevirmedik. Biz tevekkül ettik, Rabbim'de teşkilatımızın tercihlerini inşallah nasip eder. 

Aşağı yukarı 4-5 seçim geçirdim. 7 Haziran seçimlerinde biliyorsunuz milletvekili adayıydım. 8 Haziran sabahı saat 10:00'da Hürriyet Caddesi'ndeydim. Seçim bitti, iş bitti diye Karabük'ten kaybolmak gibi bir düşüncemiz hiçbir zaman olmadı. 

Karabük için her şey güzel olacak. Ben şimdiye kadar hangi partiden olursa olsun Karabük Belediyesi'ne hayırlı hizmetler yapan tüm belediye başkanlarına teşekkür ederim. Ahirete intikal edenlere Cenab-ı Allah'tan rahmet dilerim. Son Belediye Başkanımıza, MHP'den Rafet Bey'e, onunda yapmış olduğu iyi hizmetler varsa bir Karabüklü olarak ona da teşekkür ederim.

Öncelikle teşkilatımıza, siz değerli basın mensuplarına ve katılan bütün katılımcılara teşekkür ediyor, başvuru dosyamı başkanıma sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun."

Editör: Haber Merkezi