Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar ve tüm şehitler için taziye mesajı yayınladı.

MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur yayınladığı taziye mesajında “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de yürüttüğü “Zeytin Dalı Harekatı”nda, Safranbolulu askerimiz Ömer Bilal Akpınar ile birlikte iki askerimizin şehit olması bizleri derinden üzmüştür.

Dualarımız, vatan için canlarını ortaya koyan kahraman askerlerimizle beraberdir. Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.

Bölücü terör örgütü bilmelidir ki; ülkemizin huzur ve istikrarını hedef alan bu tür eylemler toplumumuzu daha çok kenetlemektedir. Bu zor dönemlerde bile Anadolu Kardeşliğine olan inancımız sarsılmayacaktır.

Vatanı korumak için canlarını feda eden kahraman askerimize şahsım ve MÜSİAD adına Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, milletimize ve şehrimize başsağlığı diliyorum. Ayrıca, aynı operasyon kapsamında yaralanan Yasin Yalçın’a da acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi