Müstakil Sanayici ve İş Adamları (MÜSİAD) Karabük Şubesi 2014 yılı vergilendirme döneminde en yüksek gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri içinde yer alan üyelerini plaketle ödüllendirdi.

PLAKET

MÜSİAD Karabük Şubesinde düzenlenen etkinliğe Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur ve Yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Meşe ve Turgut Al ile Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Abacı’da katıldı.

2014 yılı vergilendirme döneminde en yüksek kurumlar vergisi veren Kardemir A.Ş, Mescier, Namal Petrol, Aygünsan, Emas ve Çelikoğlu Haddeciliğe plaketleri MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Soner Meşe tarafından takdim edilerek, ülke ekonomisine katkı sağladıkları için firmalara teşekkür etti.
Etkinlikte ayrıca MÜSİAD Karabük Şubesi’ne yeni üye olanlara da Soner Meşe tarafından rozet takıldı.

MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, vergi rekortmeni olan ilk 10 içindeki 6 MÜSİAD üyesi firmalara plaket verdiklerini söyleyerek, “Bundan sonra başarılarının devamını diliyoruz ve her zaman süt sıralarda yer alırlar. Devletin temel niteliği olan vergide rekortmen olan firmaların ülkemize Karabük’e katkı sağlamaları bizim içinde guru verici” dedi.
Editör: Haber Merkezi