MÜSİAD İLE ÖZEL MEDİKAR HASTANESİ ARASINDA SAĞLIK SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

MÜSİAD

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şubesi, Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi ile Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi imzaladı.

MÜSİAD Karabük Şubesinde gerçekleşen protokolde Özel MEDİKAR Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ziya Boyacıoğlu, MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, Başkan Yardımcıları Cengiz Ünal ve Remzi Özçelik ile Yönetim Kurulu üyesi Sebati Keskin yer aldı.

MÜSİAD Üyelerinin faydalanabileceği Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi imza töreninde konuşan MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, “ Bölgemizde kurulan MEDİKAR’ın ayakta kalması ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Başta Karabük olmak üzere, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Çankırı ve Ereğli’ye kadar uzanan bölgemizin güzide hastanelerinden bir tanesi. Çeşitli branşlarda hizmet vermeye başladı. Bu uygulamaların daha da yoğunlaşarak devamını diliyoruz. Bu anlaşmanın her iki tarafa hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Özel MEDİKAR Hastanesi Başhekimi Ziya Boyacıoğlu, bölgenin en büyük özel hastanesi olduklarından gerek Karabük gerekse çevre il ve ilçelerden yoğun bir ilgi gördüklerini kaydederek, “ MEDİKAR’ın bu güzel imkanlarından hep beraber faydalanalım. MEDİKAR Bölgeye lazım bir hastane. Bizler Karabük için çalışıyoruz. Bölgenin öncü kuruluşlarından biri. Başarılı hekim kadromuzla, kaliteli sağlık hizmeti vermekten gurur duyuyoruz. Özel MEDİKAR Hastanesi olarak kaliteli sağlık hizmetini MÜSİAD’ın üyelerine de vermekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.