Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, Afrin Zeytin Dalı Harekatının 42. gününde yaşanan çatışma sonucu şehit olan 8 asker için taziye mesajı yayımladı.

Nur, 42 gündür kararlılıkla devam eden operasyon için “Türkiye Cumhuriyeti sınır güvenliğini, birlik ve bütünlüğünü sağlamak amacıyla başlattığı harekatın 43’üncü gününde de müdahalesine devam etmektedir.

Mehmetçiğimiz, gizli tünelleri kullanarak sızmaya çalışan ve ağır silahlarla saldırarak 8 yiğidimizi şehit eden hain terör örgütü mensuplarına en ağır şekilde karşılık vermiştir. Afrin’in huzur ve güven ortamına yeniden kavuşması için mücadele eden, ülkemizin bekası için canını ortaya koyan her bir askerimize şükranlarımı sunuyorum.

Çatışmada şehadet şerbetini içen askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Aynı çatışmada yaralanan asker, polis ve korucularımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum. Allah sınır ötesinde hain terör örgütleri ile savaşan askerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi