Genel kurulda üçüncü kez güven tazeleyen MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, MÜSİAD’ın 12 bine aşkın üyesi, 60 bin işletmeyi temsil eden yurt içinde 86 noktasında üyelerini, sorunlarını, görüşlerini ve önerilerini kamu kuruluşlarına ileten güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

Kendi alanında küresel bir güç olmayı hedeflemiş bir MÜSİAD’ın üyesi olmanın kendilerine gurur ve onur verdiğini kaydeden Nur, “Ülkemizin her karış noktasında ve dünyanın 208 noktasında çalışmalarımız devam ediyor. MÜSİAD özellikle üretime ve eğitime donanımlı insan gücüne daha fazla yatırım yapılması konusunda görüşlerini her fırsatta dile getirmektedir. Kendisi de bu manada Genç MÜSİAD’a ayrı önem vermekte. Bizde Karabük MÜSİAD olarak Genç MÜSİAD’ı kentte kurarak, gençlerimizi buluşturduk. Gelecekte hepsi sanayici ve iş adamları olarak ülkemize hizmet edecek bu gençlerimizin MÜSİAD kültürü ve terbiyesi ile yetişmesi, ülkemize ve Karabükümüze faydalı olacaklarını düşünüyoruz. MÜSİAD olarak 15 Temmuz’a cevabımız aziz milletimizle beraber vatanımıza sahip çıkmak için canımızı seve seve feda edeceğimizi belirtirken, bunun yanında 12 bin üyemiz, 60 bini aşkın iş yerimizle beraber daha çok üretim, daha çok ihracat yaparak milli ekonomiye katkı sağlamak için çok çalışmaktadır. MÜSİAD Karabük olarak şehrimizin sorunlarının çözülmesinde ortak aklı ön plana çıkararak, siyaset kurumuyla şehrimizin sorunlarıyla ilgilenen tüm STK’larla beraber çalışmalar yapılmasının Karabükümüze faydalı olacağı düşüncesindeyiz. Şehrimiz için yapılacak hayırlı çalışmaların yanında ve destekçisi olacağımızın bilinmesini isteriz” dedi.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimlerde yapılan açık oylama sonucu mevcut Başkan Ahmet Nur başkanlığındaki MÜSİAD yönetimi şu isimlerden oluştu:

“Begüm Cefekar Karakay, Remzi Özçelik, Cengiz Ünal, Bahaettin Erer, Suat Aksu, İsmail Aygün, Okan Aslan, Aydın Saray ve Bekir Uluçay.”

Genel kurula AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, KARDEMİR AŞ Yönetim Kurulu üyesi Çağrı Güleç, Bartın ve Kastamonu MÜSİAD Şube Başkanları, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve iş adamları katıldı.

Genel kurulda ayrıca ihracatta ilk yüz firma içerisinde olan firmalara MÜSİAD tarafından plaket takdim edildi.
Editör: Haber Merkezi