• Karabük’te muhtar adayı Erol Gündüz, seçimlerde mahalle muhtarlığını kazanması halinde bir seçmene umre, bir seçmene çeyrek altın, bir seçmene bulaşık makinesi ve 3 kişiye de hediye vaat etti


 

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kalırken, mahalle muhtar adayları seçmenlerden oy alabilmek için çeşitli vaatlerle vatandaşların karşısına çıkıyor.

Karabük’ün Yeşil Mahalle Muhtar adayı Erol Gündüz de muhtarlığı kazanması halinde, diğer muhtar adaylarından farklı olarak bir seçmeni umreye gönderme vaadinde bulundu. “1 oy, 1 şans demek” sloganı ile muhtarlık adaylığını açıklayan organizatör Gündüz, umre vaadinin yanında bir kişiye çeyrek altın, bir kişiye bulaşık makinesi ve 3 kişiye de çeşitli hediyeler verecek. Umreye gitmek isteyecek seçmenlerin başvurularını alacak olan Gündüz, 19 Temmuz tarihinde televizyon programında gerçekleştireceği çekilişle umreye göndereceği kişiyi belirleyecek.

Muhtar seçildiği zaman 6 ay maaş almayacağını da ifade eden Erol Gündüz, “6 ay maaşı biriktirip, halkımıza hizmet yapacağım. Muhtar adayı olarak size söz veriyorum, projelerimizin hepsini yapacağız. Bir oy bir şans demektir” dedi.