Karabük'te enstrüman kurslarının yanı sıra güzel sanatlar lisesi ve konservatuar hazırlık kursları ile Mosso Müzik Atölyesi vatandaşların hizmetine açıldı.

Müziği sadece dinlemekle kalmayıp müziğin tam içerisinde yer almak, kendi tarzını yansıtmak, kişisel gelişimine katkı sunmak ve eğlenceli zamanlar geçirmek isteyenlerin bu ihtiyacını karşılamak üzere, uzman müzisyen kadrosu ile Mosso Müzik Atölyesi, ücretsiz tanışma dersleri ile müzikseverlere kapılarını açıyor.

Mosso Müzik Atölyesi'nde gitar, bağlama, keman, bateri, piyano, yan flüt, ud, ney kurslarının yanı sıra güzel sanatlar lisesi ve konservatuar hazırlık kursları bulunuyor. Başlangıç ve ileri seviye her marka ve modelde enstrüman satışlarının da yapıldığı Mosso Müzik Atölyesi'nde müziğe dair aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulabileceğiniz alanında uzman kişiler bulunuyor.

Erken yaşta müzik eğitiminin sosyal hayata katkı sunduğunu ve uzun vadede kişisel gelişime büyük fayda sağladığını dile getiren işletme sahibi Müzisyen Ahmet Kılıç, "Karabük'te müzik alanında ciddi projelerimiz var. Kursiyerlerimizin kendilerini son derece rahat hissettiği bir ortamda, nota bilgisi ile yoğun bir öğrenme sürecini kapsayan, kişiye özel takvimler hazırlıyoruz. Açılışa özel enstrüman alımlarında ücretsiz kurs fırsatı ile tüm müzikseverleri davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Mosso Müzik Atölyesi İletişim Bilgileri

ADRES : Hürriyet Mahallesi İnönü Caddesi Elmacıoğlu İş Hanı Kat 3 No 12, D:6, 78100 Merkez/Karabük   YOL TARİFİ AL

0 543 878 63 50

WEB : www.mossomuzikatolyesi.com

 

Editör: Haber Merkezi