Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Dr. Fatih Ürkmezer'in Eşi Miray Ürkmezer, 3 Aralık'ta kutlanan Dünya Engelliler Günü münasebeti ile Safranbolu’da bir dizi ziyarette bulundu.

İlk ziyaretine Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ( SAKEM ) Yazıköy TOKİ Şubesi ile başlayan Miray Ürkmezer daha sonra sırası ile Derya Doğdu, Güler Yılmaz, Ramazan Karaman, Mücafer Karadağ, Hasan Güler ve Sevim Doğan'ı evinde aileleri ile birlikte ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Engelli vatandaşlarımızla tek tek ilgilenip bir süre sohbet eden Miray Ürkmezer, "Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik toplumsal farkındalığın ve hassasiyetin artması düşüncesi ile ilçemizdeki engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek hatırlarını sormak, yanlarında olduğumuzu bildirmek istedik.

Engelli vatandaşlarımızın daha rahat bir yaşam sürdürebilmeleri amacıyla her türlü desteği ve yardımı sağlamak öncelikli görevlerimiz arasındadır. Elimizdeki imkânlarımızı bu insanlara ulaştırmaya gayret ediyoruz. Engelsiz bir dünya temennisi ile engelli vatandaşlarımızın gününü kutluyorum " şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrası engelli vatandaşlarımız, Kaymakamlık ile belediyemizin desteklerinden ve M

Editör: Haber Merkezi