Karabük’te, 15 yaşındaki Mert Şanlı’nın yanık sesiyle sokakta söylediği şarkılar Youtube’da rekorlar kırarken ‘Haydi söyle’ şarkısı şimdiden 3 milyon izlenme sayısına ulaştı.

Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu 8’inci öğrencisi Mert Şanlı, sokakta yanık sesiyle şarkı söylerken vatandaşların cep telefonuyla çekip Youtube yüklediği görüntüler izlenme rekoru kırıyor. Youtebe’da en çok izlenen videolar arasında yerini alan Mert Şanlı’nın Kemal Güneş Caddesi’nde akşam saatlerinde söylediği ‘Haydi Söyle’ şarkısı ise kısa sürede 3 milyon izlenme sayısına ulaştı. Küçük Mert şarkı söylemeyi çok sevdiğini ifade ederken şunları söyledi:

”Çarşıya her çıktığımda beni durdurup şarkı söyletiyorlar. Çarşıya çıkamaz oldum. Benden en ‘Haydi söyle’ ve ‘İsyan’ şarkılarını söylememi istiyorlar. Bende bu şarkıları sevdiğim için çok daha severek söylüyorum. Şarkı söylerken cep telefonuyla video çekip Youtube yüklüyorlar. Youtbe’da çok izleniyorum. Bundan gururlanıyorum. İbrahim Tatlıses ve Halil Sezai’yi çok seviyorum. İleride onlar gibi olmak istiyorum. En sevdiğim şarkı ise ‘Haydi söyle’ ” diye konuştu.