CHP Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy’un bir süredir Karabük yerel basınında bir süredir eleştiri konusu oluyordu.

24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde Karabük Milletvekili olarak seçilen Hüseyin Avni Aksoy’un, 6 aydır TBMM’de Karabük’ün ana muhalefet partisi milletvekili görevinde bulunmasına rağmen, seçim bölgesinin sorunları ile ilgili bu zamana kadar açıklamalarda bulunmaması eleştirilere neden olmaya başlamıştı.

SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN SESİ OLACAĞIM, DEMİŞTİ

Seçimlerde “Sessiz çoğunluğun sesi olacağım” propaganda söylemleri ile Milletvekili seçilen Hüseyin Avni Aksoy’un altı aydır Karabük’ün hiçbir sorununa değinmediği ve ana muhalefet milletvekili olarak hiçbir söylemlerde bulunmaması, başta CHP’lilerin ve tabanının tepkilerine yol açtı.

Milletvekili Aksoy’un hala muhalefet milletvekili görevini seçim bölgesinde göze gelecek bir şekilde yapmadığından oluşan tepkiler de büyüyor.

KIZININ ŞİRKETİNE İŞ BAĞLANTILARI MI YAPIYOR?

CHP Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy’un son günlerde sahiplerinin arasında kızının da bulunduğu İş Sağlığı ve Güvenliği şirketine iş bağlantıları yapmak üzere kızı ile birlikte başta Karabük OSB’de bulunan bazı fabrikaları ve iş yerlerini ziyaret ettiği konuşuluyor.

Daha önceki yıllarda Aksoy’un söz konusu İş Sağlığı Güvenliği şirketinde doktor olarak görev yaptığı bilinirken, milletvekili olduktan sonra bu görevi bırakmasına rağmen, zaman zaman Karabük’e gelerek milletvekili kimliği ile yanına kızını alıp, fabrikaları ve iş yerlerini İSG firmasına bağlantı yapmak üzere ziyaret ettiği iddiaları kamuoyunda acaba nasıl karşılanacak?

CHP Karabük Milletvekili Aksoy’un kızının şirketine iş bağlantısı kurmak için iş yerlerini ziyaret edip ricacı olduğu yönündeki iddialar karşısında Karabük kamuoyunun vicdanını rahatlatacak bir açıklama yapması bekleniyor.
Editör: Haber Merkezi