AK PARTİ YENİCE İLÇE TEŞKİLATININ CUMHURBAŞKANI VE AK PARTİ GENEL BAŞKANI İLE GÖRÜŞME SIRASINDA NEDEN MİLLETVEKİLLERİ ATLANDI

AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık ile yine AK Partili Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı arasında kronikleşen kavga artık her boyuta yer almaya başladı.

En son İlçe Başkanı Yılmaz Kırık’ın dükkanının önününe ticari taksilerin çekilme kararı üzerine, İlçe Başkanı teşkilat içinden 60 kişilik ekiple AK Parti Genel Merkezine adeta bir çıkarma yapmıştı.

Akşam ilerleyen saatlerde AK Parti Genel Merkezinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Yenice İlçe Başkanı Kırık’ın kısa süreli görüşmesinde Karabük Milletvekillerinin bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.

Karabük’te İl Başkanlığı boşluğundan kaynaklanan teşkilat hiyerarşisini de bu nedenle ortadan kaldıran Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık, Cumhurbaşkanı ile görüşmesinde “Milletvekillerini de atladı mı?” sorusunu gündeme getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İlçe Başkanı Kırık’ın görüşmesinde Karabük Milletvekillerinden en azından bir tanesinin bile bulunmaması bu tür soruların doğmasına neden oldu.