AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’ın bayan bir vatandaşa ağır hakaret ettiği ve “O. Çocuğu” dediği iddia edildi.

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan AK Parti Yenice ilçe kongre salonunda 60 yaşındaki Dudu Tom adındaki kadına “O. Çocuğu” dediği ve iddia edilen bu küfrü onlarca kişinin dediği iddia edildi.

Uzun yıllardır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hayranlığı ile bilinen Yeniceli Dudu Tom adındaki kadın, Yenice ilçe kongresinde Milletvekili Cumhur Ünal tarafından ağır hakaretlere uğradığını iddia etti.

Dudu Tom “Benim TBMM’ye girişimi yasaklamış. Ben de TBMM kapısından teröristler gibi geri döndüm. Sonra Bölge milletvekillerimizin benim TBMM’ye giriş yasağımı uygulattıklarını öğrendim. Kendisine ‘Ben sana ne yaptın da bana giriş yasağı uygulattın?’ diye sordum o da bana ‘Sana bunu söyleyen o. Çocuğudur, sen de o. Çocuğusun’ dedi. Ben çok üzüldüm. Ölmüş anama küfür etti. Ben bu hakareti kaldıramıyorum.” Diye konuştu.

Bir bayan vatandaşa ‘O. Çocuğu’ şeklindeki hakaret ettiği iddiası karşısında Milletvekili Cumhur Ünal’ın nasıl bir açıklama yapacağı ise merakla bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi