Yenice İncedere İşletme Şefliği Fındıkaltı mevkiinde, meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrası Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Akşam saatlerinde ormanlık alanda meydana gelen, Sabri Ören ve İdris Demirci isimli 2 vatandaşın hayatını kaybettiği ve 12 kişinin yaralandığı feci kaza sonrası Milletvekili Uysal, kaza yerine giderek yetkililerden bilgi aldı. Uysal, daha sonra Yenice Devlet Hastanesi'ne giderek burada bulunan yaralıları ziyaret etti. Hastanede gözetim altında bulunan ve sağlık durumları iyi olan yaralılar, Milletvekili Uysal'a kazanın nasıl gerçekleştiğini anlatarak ziyaretinden ötürü teşekkür ettiklerini belirtti.

Kaza yerinde bilgi aldıktan sonra Yenice Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 yaralıyı ziyaret eden Uysal, bilgi almak üzere yaralıların büyük kısmının kaldırıldığı Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitmek üzere Yenice'den ayrıldı.

Milletvekili Uysal açıklamasında, "Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Kaza olayını öğrenir öğrenmez hemen olay yerine giderek bilgi aldık. Olayın duyulmasıyla devletimiz tüm imkanlarıyla seferber olmuştur. Yaralı hastalarımızın genel durumları iyi. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.



Editör: Haber Merkezi