Karabük Orman İşletme Müdürlüğünde ‘Orman Muhafaza Memuru’ olarak çalışan bir şahsa karşı AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’ın nasıl bir zaafı var?


Karabük Orman İşletme Müdürlüğünde uzun yıllar orman muhafaza memuru olarak çalışan bir devlet memurunu,  Milletvekili Cumhur Ünal'ın kurumlardan birine ilçe müdürü yapmak için ciddi mücadele verdiği siyasi kulislerde konuşuluyor.

HERKESTEN HABERSİZ GENÇLİK VE SPOR YENİCE İLÇE MÜDÜRÜ YAPMIŞTI

Söz konusu orman muhafaza memurunu geçen yıl kimsenin haberi olmadan Gençlik ve Spor Yenice İlçe müdürü yapan Milletvekili Cumhur Ünal, Yenicelilerin tepki göstermesi sonucu ataması iptal edilmişti.

ŞİMDİ SAFRANBOLU GENÇLİK SPOR İLÇE MÜDÜRÜ YAPMAYA ÇALIŞIYOR

AK Parti il ve ilçe teşkilatlarında bu orman muhafaza memuruna karşı son derece yüksek tepkiler olmasına rağmen,  Milletvekili Ünal’ın bu şahsı şimdi Safranbolu’ya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü yapmak istediği söylemleri kamuoyunda tepkiyle konuşuluyor.

SAHTE FACEBOOK HESAPLARINDAN HAKARET ETMEDİĞİ KİMSE KALMAMIŞ

Cumhur Ünal’ın zaaf gösterdiği bu orman muhafaza memurunun son birkaç yıldır sahte Facebook hesapları açarak başta Karabük’ün siyaset büyüğü devlet adamı Mehmet Ali Şahin'e karşı ağır eleştiri ve hakaretler yaptığı, ardından başka sahte Facebook hesapları açarak AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz’e ile il ve bazı ilçe teşkilatlarına ağır eleştiri ve hakaretlerde bulunduğu iddia ediliyor.

Yine söz konusu şahsın, bu sahte sosyal medya hesaplarından kamu kurumlarına, il müdürlerine hakaretler yağdırdığı da konuşulan iddialar arasında yer alıyor.

KIYAK MEMUR

Karabük Orman İşletme Müdürlüğüne uzun yıllardır Orman Muhafaza memuru olarak çalışan bu şahsın, Milletvekili Cumhur Ünal Karabük’e geldiği zaman yanından hiç ayrılmadığı, memur olmasına rağmen işine düzgün gitmediği ve bazı haftalar günlerce iş yerine uğramadığı, buna rağmen hiçbir uyarı almadığı da konuşulan iddialar arasında yer alıyor.

CUMHUR ÜNAL’IN BU ŞAHSA KARŞI ZAAFİYETİ NE?

2018 Genel Seçimlerinde Milletvekili olduğu günden bu yana söz konusu bu orman muhafaza memuru ile çok sık beraber olduğu herkes tarafından bilinirken, bu şahsa karşı Milletvekili Ünal’ın nasıl bir zafiyet içinde olduğu uzun süredir merak konusu.

Hatta konuşulanlar arasında “Acaba bu şahsın elinde Cumhur Ünal ile ilgili bir şey mi var?” sorusu bir hayli sık sorulmaya başlandı.

 

 
Editör: Haber Merkezi