Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Safranbolu ilçe kongresinde tek aday olan Emre Barboros Tunç tekrar ilçe Başkanlığına seçilerek güven tazeledi. Kongreye çok sayıda delegenin yanında İl ve ilçe yönetimleri eksiksiz olarak katılım sağladı.

''İstiklal için dirlik, İstikbal için birlik, Kazanan Türkiye!''


Konuşmasına ''Vatanın bölünmez bütünlüğünün teminatı olan üç hilali bayrağın inancı ve gücü ile dünden daha güçlü olarak yeni bir döneme adım atıyoruz '' şeklinde başlayan Başkan Tunç, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Safranboluda hassasiyetle siyaset yaptıklarını ancak diğer siyasi partilerin aynı duyarlılıkta olmadığını belirtti.

Safranbolu'yu, siyasi görüşü ne olursa olsun, vatansever ve eğitim seviyesi her alanda yüksek insanların yaşadığı güzide bir şehir olarak betimleyen Başkan Tunç, ''Safranbolu'ya hiç gelmemiş, Safranbolu'yu hiç tanımayan, şehrin dinamiklerinden haberdar olmayan bir yönetici, bir başkan yardımcısı atamak en hafif tabir ile gaflettir. Bu gaflet içindekilere inanıyorum ki en güzel cevabı yine nadide Safranbolu halkı verecektir.'' şeklinde konuştu.

''Ülkücü Belediyeciliğin Gururu Başkan Vergili''


Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Başkanı Emre Barboros Tunç yaptığı konuşmada, '' Biz Türk milliyetçilerinin Safranbolu'ya ve ülkemize bakış açısı bellidir. Ülkücü belediyeciliğinin ülkemizde ki gururu Rafet Vergili, bunu Belediye Meclis toplantılarında net bir şekilde ortaya koymuş, siyaset gözetmeksizin tüm belediyelere katkı vermeye hazır olduğunu ifade ederek, hazırladığı projeleri meclis gündemine sunmuş fakat reddedilmiştir. İşin ilginç yanı ise Başkanımız Safranbolu'ya yapmak istediği projeye Safranbolu'yu yöneten ittifakın İl Başkanı olan meclis üyesinin red oyu vermesidir. İnanıyorum ki kıymetli hemşerilerimiz ilk seçimlerde tüm bunları değerlendirecek ve siyasi tercihlerini kullanacaktır.'' dedi.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

1-ERKAN CANÖZÜ
2-MEHMET KIMIR
3-MUSTAFA MURATHAN ÖZKAN
4-FİKRET ALTUNAY
5-HASAN BASRİ KAVSA
6-MUHİTTİN ACAR
7-NURETTİN PAYAL
8-FEHMİ RAMAZANOĞLU
9-EZGİ GÜR SÖYLEYİCİ
10-ÜMİTHAN KAPLAN
11-HAKAN ARTAN
12-BAHATTİN YILDIZ
13-İFAKET TERZİAHMETOĞLU
14-SERDAR KARAYILMAZ
15-MURAT GERÇEK
16-LEVENT TOMBAK
17-BURCU ÇETİNKAYA KIRIKOĞLU
18-NACİ KALAYCI
Editör: Haber Merkezi