31 Mart 2019 Tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde siyasi partiler Karabük ve ilçelerinde aday arayışlarına hızlı başlıyor.

Karabük Merkez’de siyasi partilerin adaylarının kim olacağı merakla beklenirken, Karabük’ün en büyük ilçesi olan, Dünyaca ünlü tarihi, tarihi ve turistik kentimiz Safranbolu’da da partiler aday arayışını sürdürüyor.

MHP’nin Karabük’te ilk defa üçüncü kez parolası ile Rafet Vergili’nin adaylığına kesin gözü ile bakılırken, Safranbolu’da da Fatma Şirin Keskinci’nin ismi geçiyor.

Karabük’ün tanınmış eski avukatlarından olan ve son üç yıldır da noterlik mesleğini sürdüren Fatma Şirin Keskinci’nin ismi MHP Safranbolu Belediye Başkanlığında geçiyor.

Konu ile ilgili Şirin, herhangi bir görüş beyan etmezken, MHP İl Başkanı Dr. Adem Kar “Karabük İl Genelinde bu sefer hiç olmadığımız kadar iddialıyız. Hedefimiz de en az dört ilçe var. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde halk nezdinde tam karşılığı olan aday arayışlarımız sürüyor. Halkımızın takdirini görecek adaylar ile seçimlere hazırlanıyoruz.” Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi