Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Dr. Adem Kar, Karabük Belediye Başkanı ve MHP Adayı Rafet Vergili'nin diğer belediye başkanlarından bir farklılığı olduğunu belirterek, Vergili'nin 10 yıldır belediye başkanlığı maaşını almadığını, 10 yıldır kendi makam aracını, makam şoförünü ve yakıtını kullandığını ifade etti.

MHP İl Başkanı Kar "Sayın Vergili'yi seviyesizce eleştiren Burhanettin Bey, kendisinin niye çifte maaş almakla eleştirildiğini düşünmeli. Çünkü Rafet Vergili, Türkiye'de örneği az sayıda olan farklı bir belediye başkanı. Sayın Vergili 10 Yıldır bir kuruş maaş almadığı gibi, kendisine takdir edilen maaşı kuruşuna kadar üniversite öğrencilerine 10 yıldır burs olarak veriyor. 10 Yıldır kendi özel makam aracını, kendi şoförünü kullanıyor ve yakıtını kendi cebinden koyuyor." ifadelerini kullandı.

SEÇMEN HER ŞEYİN FARKINDA VE BUNUN BEDELİNİ ÖDETİR.

AK Parti teşkilatının ve adayı Burhanettin Uysal'ın, Millet İttifakının ortak adayı olan İYİ Parti Karabük Belediye Başkanı Dursun Altıparmak'ın biraz daha fazla oy alabilmesi yönünde destek verdikleri yönündeki iddialara da değinen MHP İl Başkanı Kar "Siyasi partilerin ve adayların böyle bir eğilim içinde olduğunu kabul etmek istemiyorum ama böyle bir ihtimal küçük de olsa seçmen nezdinde böyle etik olmayan bir eğilim sandığa nasıl yansıyacağını bedelini ödeyerek görürler. Adayların böyle bir eğilimi varsa, halkın gözünden kaçmaz ve seçmen bunun bedelini ödetir." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi