MHP Eskipazar İlçe Başkanlığı'nda Uğur Tuçer'in Genel Merkez tarafından Pazartesi günü görevden alınmasının ardından başkanlık koltuğuna Ali Osman Kumlar atandı.

Eskipazar MHP İlçe Başkanlığına yapılan atamanın ardından açıklamaya yapan MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar parti politikaları ve kararlarından dışarıdan bir müdahalenin söz konusu olmayacağına dikkat çekti.

Genel Merkez politikalarına uyum noktasına vurgu yapan Kar, açıklamasında "Ülkemiz üzerine yıllardır oynanan oyunların ayyuka çıktığı, devletimizin bekası açışından birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız olduğu şu günlerde, sorumluluklarımızın bilinci ile son derece hassas davranmamız gerektiği ortadadır. Bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin de aylardır ısrarla vurgulamak istediği budur. Bunu aşağıdan yukarı her ülkücü kardeşimizin iyi idrak etmesi gerekmektedir.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurumsal kimliği çerçevesinde ülke politikaları merkez yürütme kurulu ve Genel Başkanımız tarafından belirlenerek, partimiz adına yapılacak açıklamaları da partimiz sözcüleri ve genel başkanımızca yapılır.

Aynı şekilde yerel bazdaki politikalar da genel merkezimizin tespitleri doğrultusunda ve bu politikalara uygun şekilde il ve ihtiyaç halinde ilçe teşkilatlarımızca belirlenir.

İstişare mekanizması işletilerek ihtiyaç halinde yapılması gereken açıklamalar kurumsal kimlik olarak yetkili ve görevlendirilen kişilerce, gerek basın toplantıları, gerekse yazılı basın açıklamaları ile yapılır ve yapmaktayız.

Hiçbir şekilde başka bir kurum, kuruluş ya da kişi, parti politika ve kararlarımıza ne dışarıdan müdahale etmez ve edemez ne de bizler buna müsaade ederiz. Olması da mümkün değildir." ifadelerine yer verdi.

Öte yandan İl Başkanı Dr. Adem Kar açıklamasında; "Genel Merkez Başkanlık Divanımız 02/02/2018 tarih ve 2018/03-62 sayılı kararı ile Eskipazar İlçe Yönetim Kurulunu feshetmiştir. 07/02/2018 tarihinde de Ali Osman Kumlar başkanlığında MHP Eskipazar İlçe Yönetim Kurulu’nun atamasını yapmıştır. Yaklaşık bir yıldan bu yana görev yapan Eskipazar İlçe Başkanımız Sayın Uğur Tuçer ve yönetim kuruluna yapmış oldukları hizmetler nedeniyle parti teşkilatlarımız adına teşekkür ederiz. MHP bir dava partisidir ve görevler bazen genel merkezimizin gerek görmesi, bazen da seçim yoluyla değişir. Teşkilatlarımızdaki bu tür görev değişiklikleri bir bayrak değişimi duygusuyla devredilir ve herkes davasının bir neferi olarak hizmetine devam eder. Bu duygu ve düşüncelerle yeni atanan ilçe yönetimine de görevinde başarılar dileriz." diyerek açıklamasını tamamladı.

MHP ESKİPAZAR İLÇE YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR

Başkan Ali Osman Kumlar, Yönetim Kurulu Üyeleri; Adem Dursun, Ali Ulusoy, Cahit Dağcıoğlu, Dursun Altındağ, Dursun Gümüş, Hakan Böyükçetinkaya, İkram Kaynar, Mesut Aksu, Mesut Demir, Nuri Kalay, Ramazan Kayabaşı, Şaban Tutar, Vasıf Ercan Sedef ve Zafer Ekemen oldular.
Editör: Haber Merkezi