Karabük Belediyesi tarafından mezarlıklarda yapılan temizlik çalışmalarına Ramazan ayı ve bayram ziyaretleri için hız kazandırıldı. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, Karabük Belediyesi mezarlıkları bayram ziyaretlerine hazırlıyor.

Karabük Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan bütün mezarlıklarda, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen ağaç budama, ot biçme, temizlik, bakım ve onarım çalışmaları sonrasında vatandaşlarımız sağlıklı bir oramda yakınlarının mezarlarına bayram ziyaretlerini gerçekleştirebilecekler.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili konuyla ilgili yaptığı açıklamada ise; “Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklarımızda Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından temizlik ve bakım çalışmaları başlamıştır. Ekiplerimiz mezarlıklarda çevre düzenlemelerinin yanı sıra, kırılan ve deforme olan alanlarda gerekli çalışmaları da yapıyor. Mezarlıklarda başlattığımız çalışmaların tamamlanmasıyla, vatandaşlarımız ziyaretlerini daha rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirmiş olacaklar” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi