Karabük’ün ve Karabük Demir Çelik Fabrikalarının kuruluşunun 82.yıldönümü münasebetiyle Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier bir mesaj yayımladı.

Başkan Mescier yayımladığı mesajda; ‘’Karabük’ün, Karabük Demir Çelik Fabrikaları’nın temellerinin atılmasının 82. yıldönümünü büyük gururla kutlayacağız. 82 yıl önce atılan temeller bir sanayi tesisinin ilk harcı olmaktan öte, genç Türkiye Cumhuriyetinden modern ve güçlü Türkiye’ye uzanan yolun ilk adımlarıydı. Biz bütün bir şehir olarak hiçbir yerden eksiltmeden güçlü bir kararlılıkla çoğaldık. Bu gün ülkemizin her köşesinde, bu kentin yürekli insanlarının imzası vardır. Aldığımız bayrağı büyük bir gurur ve hassasiyet ile taşıdık. Üzerine pek çok değerler ekledik. Bizden sonrakilere hakkıyla teslim edebilmenin sorumluluğu ile şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz.

Bu vesileyle; Karabük'ün ve KARDEMİR'in kurulmasında emekleri geçen başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve dönemin devlet adamlarını saygı ve rahmetle anıyor, Karabük'ün 82. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum “dedi.

Editör: Haber Merkezi