KARDEMİR Karabükspor Kulüp Başkanı Mehmet Yüksel’in, Kulüp eski yöneticilerinden Hilmi Eroğlu’na Facebook özelden yazdığı yazı günün polemiği haline geldi.

Kulüp eski yöneticisi Hilmi Eroğlu geçtiğimiz günlerde Ankara’da faaliyet gösteren Karabüklüler Vakfında, Mehmet Yüksel ile H. Feridun Tankut’un yan yana çekilmiş fotoğrafını sosyal medyası olan Facebook’ta yayınlayarak “Karabük’ün evlatlarına kazık atanlarla yan yana oturuyorsan, kimin eli kimin cebinde belli oldu. Buyurun Karabükspor Başkanı. Yazıklar olsun.” Diye yazmasına, Yüksel sert tepki gösterdi.

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mehmet Yüksel’de, Hilmi Eroğlu’na Facebook özelden kendisine “Hilmi kardeşim sadece bu resme bakarak aldanma. Bu resmin yan tarafında senin çok sevdiğin Mehmet Ali Şahin, Niyazi Güneş, Osman Kahveci, Mehmet Ceylan ve daha bir sürü yalaka var. Ya benden özür dile, ya ben gereğini yapayım.” Şeklinde yazması, Yüksel’i sıkıntıya sokmuş gibi görünüyor.

Kulüp başkanı Mehmet Yüskel’in Mehmet Ali Şahin, Niyazi Güneş, Osman Kahveci ve Mehmet Ceylan’ın ismini yazarak “Daha bir sürü yalaka var” demesi tepki ile karşılandı.

Yüksel’in neden böyle bir terim kullandığını yarın yapacağı basın toplantısında açıklayacağını belirtti ve “Tepki gösterilen Feridun Tankut’u oraya ben mi davet ettim? Davet edenler başkası, eleştiri ve hakarete uğrayan benim.” Dedi.

Hilmi Eroğlu ise Karabüklüler Vakfında o akşam katılım sağlayanlara Mehmet Yüskel’in “Yalaka” dediğini öne sürerek "Bunun hesabını vermeli, verecektir de." Diye konuştu.

Yüksel’in, Eroğlu hakkında, kişiler arasındaki iletişimin gizliğini ihlal ve ifşa etmekten savcılığa şikayetçi olduğunu da belirtti.