Saadet Partisi Karabük İlçe Başkanı Soner Malkoç, "Bu Bir Halk Ayaklanmasıdır" başlıklı broşür dağıtılması konusunda bir basın açıklaması yaptı. Malkoç, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Bir yerel seçim kampanyasının daha sonlarına doğru yaklaşıyoruz. 1 Nisan sabahı kazananı ve kaybedeni ile yeni bir güne merhaba diyeceğiz. Rabbim seçimin sonuçlarını , tüm hemşerilerimize, tüm İslam alemine hayırlara vesile eylesin.

Değerli arkadaşlar hep birlikte bir çok seçim kampanyaları yaşadık, geçirdik ama bu seçim kampanyası kadar yalanın, iftiranın ve siyasetin itibarına yakışmayan sözlerin sarf edildiği bir süreç yaşadık.

Bakınız Saadet Partisi ile ilgili bir çok iftira ve karalama kampanyasını, bizzat yaşayarak görüyoruz. Son iftirada daha önce Antalya ilinde basılan ve Antalya Muratpaşa ilçe seçim kurulu tarafından toplatılan ve dağıtımı yasaklanan ‘’ bu bir halk ayaklanmasıdır’’ başlıklı broşür Karabük, Safranbolu ilçesinde dağıtıldığı duyumunu bir yerel basın kuruluşu aracığıyla öğrenmiş bulunmaktayız.

Buradan tüm hemşerilerimize ve tüm basın mensuplarına bildirmek isteriz ki, yukarıda ismi geçen buroşürde yazılanlarla ve bu buroşürde saadet Partisi olarak uzaktan yakından hiçbir ilgimiz yoktur. Bu tahminimizce cumhur ittifakı tarafından organize edilmiş bir karalama kampanasının ürünüdür. Biz bu insanları Allaha havale ediyoruz. Saadet Partisi 31 Mart seçimlerinde hiçbir partiyle ittifak yapmadan 1389 seçim bölgesinin tamamında yalnız başına seçime girmektedir.

Tüm hemşerilerimize ve tüm Türkiye ye duyurulur.

Saadet partisi bu seçimin parlayan yıldızıdır ve emin adımlarla önce belediyelerde sonrada genel seçimlerde iktidara yürümektedir.

Bu iftiralar Saadet Partisinin yükselişinin iktidar tarafından engellenme çalışmalarıdır. Allahın izni ile güneş balçıkla sıvanmaz. Milletimizin teveccühü ve oylarıyla Karabük başta olmak üzere tüm Türkiye de belediyelerde yönetime yeniden milli görüş damgasını vuracaktır." 

Editör: Haber Merkezi