Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin en başarılı bulunan Kayabaşı, Kartaltepe, Esentepe ve Öğlebeli gibi yüksek mahallelerine çıkılan bazı asansörlerin içine pislikten binilmiyor.

Başkan Vergili’nin şehrin çeşitli yerlerine yaptığı asansörler ve yürüyen merdiven uygulamaları halkın büyük takdirini toplamıştı.

Özellikle Kayabaşı, Esentepe, Kartaltepe ve Öğlebeli mahallelerine daha kolay çıkılması için yapılan asansörler halkın en yoğun kullandığı ve hayatı kolaylaştıran projeler olarak çok beğeniliyor.

Bazı mahallelerde bulunan asansörlerde Belediye işçileri görevlendirilmiş durumda ve kullanımı ile temizliğinden sorumlu olmasına rağmen asansör kabinlerinin içinin çok pis olmasını eleştiren vatandaşlar bir hayli dertli.

"Başkan Vergili, Türkiye’de örneği az görülen böyle harika projeleri yaparak bizim hizmetimize sundu. Ondan Allah razı olsun." şeklinde ifadelerde bulunan vatandaşlar, "Asansörlerin bazılarının içine pislikten binilmiyor. Halkın hizmetine sunulan böyle güzel uygulamaları keşke ilk günkü gibi temiz koruyabilsek." Diyorlar.
Editör: Haber Merkezi