BAYRAM ÖNCESİ SÜRÜCÜLERE LOKUMLU UYARI YAPILDI

LOKUM GİBİ

Ramazan bayramı nedeniyle memleketlerine gitmek için gece yolculuğuna çıkan sürücülere, Bölge Trafik ekipleri tarafından Safranbolu lokumu ikram edildi.

Karabük-İstanbul-Ankara D-750 karayolunun Asit köprüsü Mevkii'nde Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamada, sürücülere Safranbolu lokumu ikram edilirken, ekipler sürücüleri hem uyardı hem tavsiyelerde bulunarak uyarıcı broşür de verildi.

Yaklaşık 1 saat süren uygulama sırasında Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli komiser Veysel İnal, sürücülere uyarılarda bulunurken, sürücülere trafik kurallarının ve önemli kazaların olduğu mevkilerin yazılı olduğu broşür de verdi.

Özellikle İstanbul’dan yola çıkan ve Kastamonu ile Sinop istikametine giden sürücüler ise yolların çok yoğun olduğunu söyleyerek, uygulama yapan polis ekiplerine teşekkür etti.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Tayfun İlhan ise gazetecilere yaptığı açıklamada, gece-gündüz ekiplerin trafik denetimlerinde devam ettiğini ifade ederek, "Karabük, önemli geçiş güzergahları üzerinde. Bayram nedeniyle zaman zaman trafik yoğunluğu yaşanıyor. Ekiplerimiz, görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Hem trafik uygulaması hem de bir jest olarak bayram tatilini geçirmek için memleketlerine gidenlere lokum ikramında bulunuyoruz. Lokum ikramının yanı sıra, sürücülerimizi kemerlerini takmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda ikazlarda bulunuyoruz." dedi.
Editör: Haber Merkezi