Liseler arası Türkiye Hentbol Şampiyonası 13-17 Ocak 2018 tarihleri arasında 8 Erkek ve 8 Kız takımlarının katılımları ile Yeni Spor Salonu ve Safranbolu Spor Salonlarında başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan açılış seramonisi Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin’in açılış konuşmalarını yapmasının ardından sporcuların geçit töreni ile müsabakalar start aldı.


Dört gün sürecek olan müsabakalar final maçlarının ardından 21 Şubat -01 Mart 2018 tarihleri arasında Katar’ın Başkenti Doha’da yapılacak olan 24. ISF Dünya Okul Sporları Hentbol Şampiyonasına gidecek olan takımlar belli olacak.

Açılış seramonisine katılanlar arasında Karabük Vali Yardımcısı Barbaros Baran, Karabük Valiliği Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, Karabük Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Karabük Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen ,Karabük Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları , Okul Sporları İl Temsilcisi Sezgin Sayın, Hentbol İl Temsilcisi Gökhan Doğrul, antrenörler ve sporcular yer aldı.