PTT 1. LİG'DE LİDERLİĞİNİ SÜRDÜREN KARABÜKSPOR SON KUPA MAÇINIDA KAYBETTİ

LİDER

Ziraat Türkiye Kupası grup mücadelelerinin son maçı olan 1461 Trabzon - Kardemir Karabükspor maçı tamamlandı. Kupada oynadığı 6 maçta sadece kendi evinde oynadığı Beşiktaş galibiyeti bulunan temsilcimiz Karabükspor, kupa yarışında bulunan 32 takım içerisinde 17 gol ile en çok gol yiyenler arasında.

PTT 1. Lig'de iyi bir performans gösteren ve liderliğini sürdüren Kardemir Karabükspor, 1461 Trabzon deplasmanından 2-0 mağlup ayrılarak kupaya veda etti. Karabükspor gelecek hafta kendi evinde Balıkesirspor ile karşılaşacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

6. dakikada Abdülkadir’in savunmanın arkasına gönderdiği topla ceza sahası içinde buluşan Nyuiadzi, kaleci Ercüment’i de geçerek topu boş kaleye gönderdi. 1-0

15. dakikada Arquin’in ara pasıyla sol taraftan ceza sahasına giren Nyuiadzi plase bir vuruşla topu kalecinin yanından ağlara yolladı. 2-0

18. dakikada defansın hatasında araya girerek topu kazanan Abdülkadir kaleciyle karşı karşıya kaldı. Abdülkadir'in vuruşunda kaleci Ercüment’ten dönen topu savunma uzaklaştırdı.

33. dakikada Yüksel’in pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Yaser’in şutunu kaleci Ercüment iki hamlede kontrol etti.

52. dakikada Muhammet Reis’in sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde kafalardan seken topu Osman kaleye gönderdi. Okan, çizgi üzerinden meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
Editör: Haber Merkezi