KURUMLAR ARASI GERÇEKLEŞTİRİLEN TURNUVANIN ŞAMPİYONU KARABÜK BELEDİYESPOR OLDU

KURUMLAR ARASI

Marzinc ana sponsorluğunda RNK Grup spor ve Eğitim kompleksinde düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası sona erdi. Yaklaşık 1 ay süren turnuva sonucunda Karabük Belediyespor şampiyon oldu.

RNK Grup Spor ve Eğitim kompleksinde Marzinc ana sponsorluğunda geçtiğimiz ay başlayan il ve ilçelerden 19 kurum takımının katılımıyla kurumlar arası dostluk turnuvası düzenlendi. 19 takım arasından Karabük Belediyesi, TSO, Orman ve Eflani Milli Eğitim takımları yarı finale kaldı. Yapılan müsabakalar sonucunda Karabük Belediyesi ile Orman finale çıkan takımlar oldu. RNK Grup Spor ve Eğitim kompleksinde oynanan final müsabakasında ise Karabük Belediyespor rakibini 5-1 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.

Müsabakayı AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, TSO Başkanı Tuncay Özcan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ile çok sayıda davetli de izledi.

Turnuva sonrasında düzenlenen ödül töreninde turnuvaya katılan tüm takımlara plaket verilirken, şampiyon olan Karabük Belediyespor takımı kupasını AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar’ın elinden aldı.
Turnuvada ayrıca, ikinci ve üçüncü olan takımlara da birer kupa takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi