Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen, SGK İl Müdürü İsmail Yıldırım ve İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven şehit aileleri ziyaret etti. 


Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen, SGK İl Müdürü İsmail Yıldırım ve İŞKUR İl Müdürü Coşkun Güven 27 Ağustos 1994 tarihinde Mardin’de şehit düşen Adem Yavru'nun, 16 Nisan 1999 tarihinde Tunceli’de Şehit düşen Mehmet Esen ve 30 Haziran 2006 tarihinde Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde Şehit düşen Coşkun Ceylan'ın ailelerini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen, şehit ailelerini daha sık ziyaret edeceklerini söyledi.

Ziyaretten son derece memnun olduklarını dile getiren Şehit aileleri 23 yıl sonra devlet tarafından hatırlanmanın kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini söylediler.

Ayrıca ziyarette SGK ve İŞKUR ile ilgili bir problemlerinin olup olmadığı, ailelerin bir talepleri olması halinde her zaman emirlerinde olduklarını ifade eden kurum müdürleri ailelere şehitlerin resimlerinin bulunduğu bakır tepsileri hediye etti.

Editör: Haber Merkezi