KARABÜKSPOR, KUPADA BEŞİKTAŞ’I MAĞLUP ETTİ

KARDEMİR KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ YÜCEL İLDİZ:

“BİZİM ADIMIZA PRESTİJ MÜSABAKASIYDI, BİR İDDİAMIZ YOKTU”

ŞENOL GÜNEŞ: “KAZANMAK İÇİN HİÇBİR ŞEY YAPMADIĞIMIZI GÖSTEREN BİR OYUNDU”

“SEVİMSİZ BİR OYUN VARDI”

KUPA

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5. hafta karşılaşmasından PTT 1. Lig ekiplerinden temsilcimiz Kardemir Karabükspor, sahasında Beşiktaş’ı 2-0 mağlup ederek kupada ilk galibiyetini elde etti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz, izleyenlerin zevk aldığı bir müsabaka olduğunu söyleyerek, “Bizim adımıza prestij müsabakasıydı, bir iddiamız yoktu. Her iki takım da lige göre değişik kadrolarla sahaya çıktı haklı olarak. Hem biz hem de Beşiktaş maç eksiği olan oyuncuları sahaya sürdük. Güzel bir mücadele oldu.

Kazandığımız için mutluyuz ama bizim için hafta sonu oynayacağımız lig maçı daha önemli. Sadece taraftarlarımıza, izleyenlere güzel bir futbol izlettiysek, güzel bir akşam yaşattıysak ne mutlu bize. Beşiktaş’a hem şampiyonluk yolunda hem de kupada başarılar diliyorum. Başarıyı yakalayacaklarına inancım sonsuz” dedi.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise kazanmak için sahaya çıktıklarını ancak sahada kazanmak adına hiçbir şey yapamadıklarını söyledi. Güneş, iyi bir oyun sergilemediklerini belirterek, “Dolayısıyla kötü bir maç, kötü bir sonuç bizim için. Rakip daha istekli, daha arzulu ve daha agresifti. Kazanmak için her şeyi yaptı, hak ettiği bir galibiyet aldı. Onları tebrik ediyorum.

Biz de kupada şansımızı son maçta oynayarak artı pozisyona getireceğiz. Şu anda grupta 3 takımın da iddiası var. Tabi biz daha iyi durumdayız. 3 takımın da şansı son maça kaldı. Bugünkü oyun tabii kötü bir oyun. Sevimsiz bir oyun vardı. Sevimsiz oyunun tek iyi tarafı rakip için oldu. O da kazanma isteğini ve sonucu ortaya iyi getirdi. Onları tebrik ediyorum” diye konuştu.

kupa1
Editör: Haber Merkezi