Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, Ulu Önder Atatürk’ün ölümünün 79.yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 


Bugün sahip olduğumuz Cumhuriyetimizin temellerini atan ve koyduğu hedeflerle ülkemizin geleceğe umutla yürümesine vesile olan  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliği ile zafere ulaştığını hatırlattı.


Özcan mesajında şu ifadelere yer verdi:“Mustafa Kemal Atatürk, yapmış olduğu mücadele ile Türk Milletinin kaderini ve tarihin akışını değiştirmiştir. Milletimiz onun önderliğinde, dünya tarihinin en başarılı mücadelesi ile bağımsızlığını kazanmıştır.

Her zaman minnet ve şükran duyguları ile andığımız Atamızı anlamanın yolu, onun göstermiş olduğu yolda, çağın şartlarına uyarak yeni hedefler koymak ve bu hedeflere kararlı adımlarla ilerlemektir.


Bu duygu ve düşüncelere, aramızdan ayrılışının 79. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Milli Mücadelemizin Kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi