Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer ve beraberindeki heyet köy ziyaretlerine devam ediyor.


Yoğun tempodan fırsat buldukça köy ziyaretleri gerçekleştiren Ürkmezer, ziyaret ettiği köylerde özellikle Muhtarlardan köyün sorunları ve gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgiler alırken çözüm noktasında neler yapılabileceğinin istişaresinde de bulunuyor.

Dün Ağaçkese, Çatak, Sine, Kırıklar ve Örencik Köylerine gerçekleştirilen ziyaretlerde de yine muhtarlar ve köy heyetlerinden bilgiler alan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, vatandaşların yoğun ilgisinden büyük mutluluk duyduğunu dile getirirken ; “Burada amacımız Safranbolu’muza bağlı bulunana köylerimizde vatandaşların çok daha olumlu ortamlarda yaşamlarını idame ettirebilmeleri, devletimizin hizmetlerinden daha fazla faydalanabilmeleridir.

Bu maksatla hem vatandaşlarımız ile bir araya geliyor hasbıhal ediyor hem de karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Ben bu anlamda bizlerden ilgilerini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah el birliği ile Safranbolu’muza ve halkımıza çok daha güzel hizmetleri vermeye devam edeceğiz” dedi.

Ürkmezer’e ziyaret esnasında, Kaymakam Adayı Abdurrahman Çelebi İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Özden, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, İl Genel Meclisi 2. Başkan Vekili Ahmet Cengiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, Safranbolu Müftüsü Hasan Güneş, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür V. Özgür Bülbül, Enerjisa yetkilileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Yetkilileri ve bazı Birim Müdürleri de eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi