Yoğun iş temposundan fırsat buldukça İlçeye bağlı köyleri ziyaret eden, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’i  köy muhtarları Kaymakamlık makamında ziyaret ettiler.

Göreve başladığı günden bu yana Köylerde ve Mahallelerde halkla iç içe olan Ürkmezer, vatandaşın ve idarecilerin memnuniyetini kazanıyor. Safranbolu’nun  çeşitli köylerinden gelen muhtarlar,’’Hizmet artık ayağımıza geliyor,tüm imkanların ayağımıza gelmesi ve sorunlarımızın ivedi şekilde çözülmesi bizleri çok memnun ediyor.

Bizler devlet büyüklerimizin varlığını hissederek daha öz verili bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.  Bugünkü ziyaretimizin amacı Kaymakamımızı ziyaret ederek hem köylerimize verilen destek hem de Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen "Zeytin Dalı" harekâtında görev yapan Askerlerimize Safranbolu’nun gösterdiği duyarlılık için teşekkür etmektir’’dediler.

Göreve başladığı günden bu yana Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve Bakanımızın bize çizdiği doğrultuda ilerlediklerini, devletin göndermiş olduğu kaynakları etkin olarak kullandıklarını kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer sözlerine şöyle devam etti.’’Safranbolu gibi ülkemizin güzü kentlerinden birinde görev yapmanın sorumluluğunun bilincindeyiz.

Biz kentimizi Köy ya da Mahalle olarak ayrıştırmadan bir bütün olarak değerlendirip, hizmet veriyoruz.

 2018 ‘in yaz aylarından itibaren sadece Belediye olarak değil, Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Özel İdareyle birlikte daha aktif olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Ayrıca Köyde yaşayan çocuklarımız için de yeni sosyal projeler geliştiriyoruz, onların da şehir hayatı yaşayan çocuklardan eksikleri olmasın istiyoruz.’’dedi.

Ürkmezer, Köylerle devlet arasında önemli bir köprü vazifesi olan muhtarlara ,Köyde bulunan Okul ve Camilerin ayrıca vatandaşların sorun ve sıkıntılarının ertelenmemesi gerektiği konusunda tavsiyeler verdi.