31 Mart yerel seçimlerinde hız kesmeden çalışmalarına devam eden Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Elif Köse, her Pazartesi geleneksel olarak gerçekleştirilen esnaf duasına katıldı.

Aday olduğu günden bu yana halkın içinden bir belediye başkanı olacağını söyleyen Köse, bu kapsamda ev ziyaretleri, tedavi gören vatandaşlara ziyaret ve sanayi esnafına ziyaretler gerçekleştiriyor.

CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse, Belediye Meclis ve teşkilat üyeleri ile birlikte Sanayide gerçekleşen duanın ardından; Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Ömer Bilal Akpınar İmam Hatip Ortaokulu ve Açı Koleji'ne ziyaretler gerçekleştirdi.

Gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında açıklama yapan Köse şunları söyledi;

"Mimarlığa ilk başladığım yıllarda eğitim aldığımız hocalarımız bize orkestra şefi olduğumuzu söylerlerdi. Belediye Başkanlığı da aynı şekilde, Belediye Başkanı olduğunuz takdirde o orkestranın şefi siz olursunuz. Ben ve ekibim bu görevi layıkıyla yerine getirecek düzeyde teknik insanlardan oluşuyor. Hepimiz senelerdir Safranbolu'dan ekmeğini kazanan insanlarız ve Safranbolu sevdalısıyız. Ben 27 yıldır bu şehirden ekmeğimi kazanan biri olarak Safranbolu'ya kendimi borçlu hissediyorum ve hizmet etmek için sabırsızlanıyorum. Bizler koltuk sevdalısı değil Safranbolu sevdalısıyız."

Elif Köse okul ziyaretlerinin ardından, Safranbolu Devlet Hastanesinde tedavi gören bir vatandaşımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunup, desteklerini istedi. Millet ittifakı adayı Elif Köse "Safranbolu'ya bir kadın eli değmeli diyerek çıktığım bu yolda halkın her zaman içinde olarak yerinde oturan bir Belediye Başkanı olmayacağım." dedi.

Editör: Haber Merkezi