KARDEMİR KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ YÜCEL İLDİZ:

“8-10 TAKIM İLK İKİYE ADAY”

10TAKIM

PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un Teknik direktörü Yücel İldiz, ligde 8-10 takımın ilk ikiye adayı olduğunu söyleyerek, “Sinirlerine hakim olan, kendisine güvenen ekipler sonunda ipi göğüsleyecektir" dedi.

Kardemir Karabükspor hafta sonu sahasında Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Geçtiğimiz hafta sonu Alima Yeni Malatyaspor karşısında ilginç bir golle 1-0 mağlup olarak liderliği kaybeden Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında Kayseri Erciyesspor’u yenerek liderlik koltuğunu geri almanın hesaplarını yapıyor.

Teknik Direktör Yücel İldiz gözetiminde Hasan Doğan Tesislerinde yapılan antrenmanda Kerim ve İzzet takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan İldiz, geçen hafta Alima Yeni Malatyaspor'a enteresan bir gol yiyerek yenildiklerini hatırlatarak, “Futbolun içerisinde bunlar var. Her şey olabilir. Oyuncu arkadaşlarımızla gereken toplantıları yaptık.

Hiçbir şekilde geçmişe bakmıyoruz. Hatalarımızdan ders alıyoruz. Camia olarak birlik olmak zorundayız. Kesinlikle ve kesinlikle bu oyuncu arkadaşlarımız bugüne kadar nasıl getirdilerse bundan sonra da öyle götürecekler. Ekibimize son derece güveniyoruz" dedi.

karabüksporLigde hiçbir şekilde kopmanın yaşanmadığını, 8-10 takımın çok ciddi şekilde ilk 2 adayı olduğunu da belirten İldiz, “Her türlü beklenmedik neticeler olabilecek bir ligde oynuyoruz. Sinirlerine hakim olan, kendisine güvenen ekipler sonunda ipi göğüsleyecektir. Bunlardan bir tanesi biz olmak istiyoruz" ifadesinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi