Karabük'ğn bu seçim dönemdeki tek Yeniceli Milletvekili Adayı olan Saadet Partisi Adayı İsmail Kirenli, çalışmalarına hız kazandırdı. Kirenli “Yenice’de köyler dahil, en ücra köşeler de olsa gitmedik kapı bırakmayacağım”, diyerek ekip arkadaşlarıyla beraber, köy köy, mahalle mahalle, ziyaretlerine devam ediyor.

Bu gün Yenice Yortan ve Cihanbeyli bölgesinde hemşehrilerini ziyaret eden Saadet Partisi Milletvekili Adayı İsmail Kirenli, Yeniceli hemşehrilerinin ilgi odağı oldu. Karşılaştığı yoğun ilgiye teşekkür eden Kirenli, “Saygıdeğer hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.Her gittiğimiz yerde bizleri bağrına basıyor ve sevgilerini bildiriyorlar.Biz Milli Görüş olarak geçmişte Yenicemize çok büyük hizmetlerde bulunduk. Bugün Milli Görüş’ün son ve tek partisi olan Saadet Partisi'yle de güzel Yenicemize yine en büyük hizmetleri biz yapacağız. Biz bizim adayımız seçilirse HES’i alıp, mesire alanı yapacağız demeyiz, diyemeyiz, utanırız. Biz hepsi birbirinden değerli Yeniceli hemşehrilerimizi potansiyel oy deposu olarak görmeyiz.İnanıyorum ki böyle ucuz popülist iddialara da Yeniceli sağduyulu kardeşlerim pirim vermeyecek, aksine böyle tehditvari sözlerle, insanlarımızı küçümseyenlere de sandıkta hak ettikleri dersleri vereceklerdir." dedi

"YENİCE'YE NE KADAR KIYMET VERİLDİĞİNİ GEÇTİĞİMİZ YOLLARI GÖREREK ŞAHİT OLDUM"

Oy karşılığı hizmet etmeyi asla teklif etmeyiz diyen Kirenli, "HES’i alacaksan bu gün neden almıyorsun,bu gün Karabük Belediye Başkanı MHP’li değil mi? Biz Saadet Partisi olarak, şahsımın aday olmasıyla Yenice’ye verdiğimiz değeri de ortaya koyduk.İnanıyorum ki kimseyi bir şeyle tehdit etmeden güzel Yenicemize en güzel hizmetleri, değerli hemşehrilerimle beraber yapacağız. Bu gün buralara gelirken mevcut iktidarında Yenice’ye ne kadar kıymet verdiğini geçtiğimiz yolları görerek şahit oldum. Bu bölgeye son iki aydır hemen hemen her gün geliyorum, inanın araçla yolda seyahat etmek insanlara zulüm haline dönüşmüş. Bugün düzeltirler yarın düzeltirler diye uzun zamandır sesimi çıkarmadım ama bu gün konuşuyorum artık, 'Ey iktidar son 16 yıldır bu millet size çok büyük destek verdi, peki siz bir yolu bile yapmaktan aciz mi kaldınız, beceremiyorsanız çekilin arkadaş, biz bu işlerin profesörüyüz. Türkiye’de yerelde de genelde de Milli Görüş hizmetleri efsane olmuştur. İnşallah hemşehrilerimizin takdir ve teveccühleriyle seçildiğimizde Yenice halkımızın sorunlarını hiçbir şart koşmaksızın çözeceğiz." ifadelerini kullandı.