AK Parti Milletvekili Aday Adaylığına yapılan yoğun başvurular sonrası sayı 33'e yükseldi.

Başvuruları yapanlar arasında her dönem adaylık müracaat edenler dikkatleri çekerken, hele bir isim var ki "Her yere aday oluyor ama bir türlü bir yere seçilemiyor" dedirtiyor kendine.
Milletvekili Aday Adaylığına başvuranlar arasında Bülent Ersöz bu anlamda tüm dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Geçmiş yıllarda AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanlığına, yine iki kere üst üste İl Başkanlığna aday olan fakat her defasında da seçilemeyen Bülent Ersöz'ün en son iki hafta önce Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında ismini geçirmiş ama kendi grubundan dahi meclis üyesi seçilip, çıkamamıştı.

Merkez İlçe Başkanlığına, İl başkanlığına Karabük TSO Başkanlığına aday olan Ersöz'ün şimdi de Milletvekili Aday Adayı olarak müracaat etmesine başta parti tabanından "Her yere, her dönem aday olmak da ayrı bir hastalık olsa gerek" şeklinde yorumlara sebep oluyor.

Bülent Ersöz'ün her yere aday olması ile ilgili, siyasi kulislerde "Önümüzdeki günlerde acaba nereye aday olacak?" söylemleri yapılıyor. Toplumda kendini önemli göstermeye ve yaşadığı sosyal çevrede en üstlerde olma düşüncesini saplantı haline getirenler için Tıp'ta teşhisi bile var.

Tıp'ta kendini büyük gören, göstermeye çalışan, sosyal çevresinde büyük olma saplantısına giren kişiler için Megaloman tanımı yapılmakta.

Editör: Haber Merkezi