KARDEMİR A.Ş’nin son birkaç ay içinde 200’e yakın Genel Müdür Yardımcısı, Müdür, Mühendis, Kapsam dışı ve içi personel alımı yaptığını haber bültenlerimize taşımıştık.

Söz konusu haber ile ilgili Karabük il genelinde büyük bir tepki oluştu.

Karabük’ün gençleri KARDEMİR’de işe başlamak için her türlü girişim ve gayreti gösterirken, Türkiye haritasında Karabük’ün yerini bilmeyen ve Karabük’te bu zamana kadar bir gün bile yaşamamış insanlar nasıl işe alındı.

KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç’in, yapılan bu son alımlar ile ilgili bir açıklama yapması kaçınılmaz oldu.

Karabük ile hiçbir ilişkisi olamayan ve KARDEMİR’e alınan bu insanlar kim?

İsimleri ne?

Liyakatleri ne?

Karabük ile ilişkileri ne?

Kimin referansları ile KARDEMİR’e işbaşı yaptılar?

Bu ve bunun gibi cevap bekleyen sorulara açıklık getirilmesi mecburiyet haline geldi.

KAMİL GÜLEÇ, ÖMER FARUK ÖZ’E BAŞKANLIĞININ DİYETİNİ Mİ ÖDÜYOR?

Karabük dışında yaşayan 150 civarında kişinin iddia edildiği gibi KARDEMİR’e işe başlamasında en fazla belirleyici ismin KARDEMİR A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve AK Parti Malatya Eski Milletvekili Ömer Faruk Öz’ün olduğu öne sürülüyor.

Geçtiğimiz Kasım ayında oğlu ve kendisinin oyu ile birlikte 4 bağımsız yöneticinin oyunu da firesiz alarak KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Kamil Güleç şimdi bu tür tasarrufların uygulanmasına izin vererek, başkanlığının diyet borcunu mu ödüyor?

OSMAN KAHVECİ’Yİ BU MİLLET AFFETMEYECEK

24. ve 25. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili olarak TBMM’de Karabük’ü temsil eden eski vekil Osman Kahveci’nin Karabük dışından onlarca kişinin alınmasına sessiz kalmasına, halk büyük tepki gösteriyor.

Yine iddialara göre 50 yaşına gelmiş kendi yakın ve tanıdıklarını KARDEMİR’e iş başı yaptıran Kahveci’nin KARDEMİR A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu olmasına rağmen, kendisini 2 dönem TBMM’ye gönderen Karabüklülerin hak ve menfaatlerini korumadığından ve sessiz kalmayı tercih etmesinden dolayı vatandaş “Bu millet onu affetmeyecek. Uzun süredir KARDEMİR Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi ve iş konusunda kim kendisine gittiyse, olumsuz cevap verip gönderdi. Elin Malatyalısı da burayı doldursun.” şeklinde ifadeler kullanıyor.
Editör: Haber Merkezi