Yaklaşan yerel seçimler öncesinde açıklanan meclis listelerinin en çok konuşulan isim olan Kemal Karadeniz sessizliğini bozdu.

MHP Karabük Kontenjan 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Kemal Karadeniz; “Biz ülke genelinde yapılan ittifakları şehrimize hizmet için yerele indirgedik. Parti ittifakı değil, Karabük İttifakı kurduk” dedi.

Yaklaşık 5 yıl boyunca AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı yapan ve bu seçimlerde Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin kontenjan adayı olarak aktif politikaya geri dönen Kemal Karadeniz’den yaklaşan seçimler öncesi bir açıklama geldi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Türkiye genelinde Ak Parti ve MHP arasında kurulan Cumhur İttifakına dikkat çeken Karadeniz “Siyaset bizim için doğduğumuz, doyduğumuz, her şeyimizi borçlu olduğumuz Karabük’e hizmet için bir araç. Hepimizin de malumu olduğu üzere Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçeli ülkemizin içerisinde bulunduğu durumu dikkate alarak 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından güzel bir birliktelik kurdular.

Bu ittifak bildiğiniz gibi birçok il ve ilçede seçimlere ortak adaylarla katılıyor, her ne kadar Karabük’te ittifak olmasa da sağduyulu aklıselim insanlar olarak bizde şehrimizin geleceği adına bir ittifak kurduk. Hiçbir siyasi partiye mensup hemşehrimizi de bu ittifak dışında görmüyoruz, onun için bu birlikteliğin adına da ‘Karabük İttifakı’ diyoruz. İşçimizle memurumuzla, sanayicimizle esnafımızla her kesimden ve her siyasi görüşten hemşehrilerimizi şehrimizin gelecek 50 yılını inşa etme adına bu çatı altına davet ediyoruz.

Kaldı ki birçok Ak Partili kardeşimiz başta olmak üzere, Karabük halkının büyük çoğunluğu da bizim gibi düşünüyor. Bugün, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçeli Türkiye genelinde omuz omuza mitingler yapıyorsa, dün şehrimizi ziyaret eden Sayın İçişleri Bakanımız bizlere başarı dileklerini iletiyorsa, ihanet bunun neresinde?” dedi.