Karabük Üniversitesi akademisyenleri, Kamu-Üniversite-Sanayi iş birliği kapsamında Karabük Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Akort Ortopedik Ayak Bakım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketini ziyaret etti.

Karabük Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından Kamu Üniversite Sanayi İş birliği (KÜSİ) kapsamında Karabük Organize Sanayi Bölgesinde (KARORSAN) faaliyetine devam eden Akort Ortopedik Ayak Bakım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketine ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette; ham maddeden üretime ve atığa kadar geniş bir çalışma aralığı ile proje tabanlı değerlendirmeler yapıldı.

Ziyarette KÜSİ İl Temsilcisi Karabük Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Yörür, Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şaban Uysal, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Muharrem Düğenci, Doç. Dr. Yasin Kanbur, Doç. Dr. Okan Ünal ve Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Çetin, Akort Ortopedik Ayak Bakım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi yetkilileriyle bir araya geldi. İş birliğinin ele alındığı görüşmede bu birlikteliğin daha da güçlendirilmesi için atılması gereken adımlar da konuşuldu.

Ayrıca Karabük Üniversitesi akademisyenleri görüşmede Karabük’teki sanayicilere Ar-Ge faaliyetleri konusunda her zaman destek olacaklarını belirterek ileriye dönük ortak projeler konusunda kararlılıklarını ve katkıda bulunmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Firma yetkilileri, ziyarette verimli ve ileriye yönelik projelere ışık olacak görüş ve önerilerin ortaya konduğunu belirterek üniversite – sanayi iş birliğini her fırsatta dile getiren başta Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat olmak üzere ziyareti gerçekleştiren akademisyenlere teşekkürlerini ilettiler.
Editör: Haber Merkezi