Karabük Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı ve bilişim alanındaki en prestijli organizasyon olan Akademik Bilişim Konferansının 20.’si tüm hızıyla devam ediyor. 

’20. Akademik Bilişim Konferansı’nın ikinci gününde de bilişim alanındaki yeni teknolojilerin tanıtıldığı 50 farklı kursta eğitimler devam ediyor. 31 Ocak Çarşamba gününe kadar sürecek olan kurslara Türkiye’nin dört bir yanından 1500’e yakın akademisyen, kamu kurum teknik personeli ve yöneticileri, bilişim firmaları, öğrenciler ve bilişime ilgi duyan birçok ziyaretçi katılıyor.

Alanlarında uzman eğiticilerin verdiği kurslarda aldıkları eğitimlerden çok memnun olduklarını söyleyen katılımcılar, organizasyonun bilişim alanında okuyan, çalışan ve bu alana ilgi duyan herkese çok iyi katkılar sağladığını ifade ediyor.

Özellikle bilişim alanındaki son trendleri öğrenmek ve çalıştıkları alanlarda kendilerini geliştirmek isteyenlerden oluşan kursiyerler, Karabük Üniversitesinin bu yıl ev sahipliğini yaptığı Akademik Bilişim Konferansını çok iyi organize ettiğini ve bundan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

“50 farklı kursta, 1500 kursiyer eğitim görüyor”

  1. Akademik Bilişim Konferansının ikinci günün değerlendiren Akademik Bilişim Yerel Düzenleme Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yasin Ortakçı: “Dün itibari ile bin 500’e yakın kursiyerimiz ve yüz eğitmenimiz geldi.
    Hepsinin kayıtlarını sorunsuz bir şekilde yaptık, kurslarına başlattık. Bize son yıllarda en hızlı, en sorunsuz başlangıcı siz yaptınız diye geri dönüşler oldu. 50 sınıfta 50 farklı kurs, 1500 kursiyer. İkinci gündeyiz, hiçbir sıkıntımız yok. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya ve Üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.
    Karabük Üniversitesi bu etkinliği alnının akıyla başarıyor. Konferansımızın açılış törenini de 31 Ocak’ta yapacağız. Tüm bilişim severleri ve meraklılarını açılışımıza bekliyoruz.” şeklinde konuştu.